​Kontakt os i dag: 48 24 21 87

Tilskud til paryk hos vores forhandlere

​Hos Vila’s Skandinaviske Parykcenter kan du få tilskud til din nye paryk i hele Danmark. Se herunder hvor vores forhandlere/saloner er beliggende - vi hjælper dig gerne med rådgivning omkring hvordan du får tilskud til paryk:

Du kan således aflevere en rekvisition, som du har fået udleveret fra kommunen eller sygehuset ved betalingen af en paryk. Så får du tilskud til din paryk.

Er du eksempelvis kræftpatient, vil du få udleveret en rekvisition fra sygehuset forud for en samtale eller indlæggelse, som automatisk giver tilskud til en paryk efter eget valg.​

​Hjælp til ansøgning om tilskud til paryk

Befinder du dig i en situation, hvor det let kan blive uoverskueligt at finde frem til de rigtige kontakter vedrørende en rekvisition, kan vi hjælpe dig med at søge tilskud til din paryk.

Vi deler gerne ud af vores erfaring og ekspertise, når du ønsker at søge tilskud til paryk, samt vejleder dig i alle henseender, så du kan få den helt rette paryk.

Ønsker du hjælp til at søge tilskuddet, eller søger du yderligere information om emnet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller e-mail adm@vilas-parykker.dk.

​Helsingørsgade 34 B

3400 Hillerød

CVR: 13935394

​Telefon: 48 24 21 87

E-mail: adm@vilas-parykker.dk

​Vi er blevet vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook