​Kontakt os i dag: 48 24 21 87

Parykker til kræftramte og kemopatienter

Hvorfor taber kræftramte håret?

I moderne behandling af kræft anvendes ofte kemoterapi og strålebehandling. Begge behandlingsformer er blevet udviklet og forfinet over en årrække, så man rammer kræftcellerne så præcist som muligt, uden at skade andre celler i kroppen. 

Det er dog stadig sådan for kræftpatienter, at behandling med stråler eller kemoterapi for mange, betyder at man får hårtab. Vores opgave er derfor, at konstruere og tilbyde parykker til kræftramte, der er udsat for hårtab. Vi hjælper blandt andet, kræftramte patienter, i hele Danmark, med, ikke at føle sig anderledes, efter at have været ude for hårtab i forbindelse med, eksempelvis kemoterapi.

Hårtab kan have indflydelse på dit velvære

Som kræftpatient har man været meget igennem. Ofte er det at være patient med kræft, lig med et liv i usikkerhed. Alle har dog behov for et godt selvværd. Det er klart, at et hårtab kan have stor indflydelse på den enkeltes selvfølelse. Et menneske, der er ramt af kræft, har nok at kæmpe med i forvejen. Vi vil derfor opfordre dig til at overveje at prøve en af vores parykker for kræftramte, så du ikke skal have det at kæmpe med.​

Vi hjælper dig med parykker til kræftramte

Måske har du vanskeligt ved at forlige dig med tanken om en paryk; du tænker måske, at det ikke kan komme til at se naturligt ud, eller at du vil være bange for at tabe parykken i en uheldig situation. Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter har vi topmoderne parykker, som sidder, hvor de skal og ligner naturligt hår, så andre ikke vil kunne se, at du har paryk på. 

Vi har afdelinger over hele landet, der laver parykker til kræftramte. Her kan du lave en aftale, og komme og se og vurdere de forskellige muligheder for, at få håret igen. Vi har også smarte tørklæder og huer, hvis du foretrækker det.

Kontakt os for mere information om hårtab

For at høre mere om hårtab som følge af kræft, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller e-mail adm@vilas-parykker.dk.​ Vi går meget op i din diskretion og tager derfor meget hensyn, både når du besøger os, og når vi snakker over telefonen. 

Når vi rykker ud til dig, kommer vi desuden i en neutral bil uden logoer. Ring tfor at drøfte dine muligheder for parykker for kræftramte.

​Helsingørsgade 34 B

3400 Hillerød

CVR: 13935394

​Telefon: 48 24 21 87

E-mail: adm@vilas-parykker.dk

​Vi er blevet vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook