​Kontakt os i dag: 48 24 21 87

​Paryk af ægte hår af høj kvalitet

​Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter kan du få en paryk af ægte hår – med andre ord en ægtheds paryk (Human Hair Wig, på engelsk). Vores parykker i menneskehår er af fineste kvalitet og giver et naturligt look. Vores hovedkontor ligger i Hillerød, dog har vi butikker/saloner rundt om i hele Danmark - både på Fyn, Sjælland og i Jylland. 

Med en paryk i ægte hår, fra os, er du garanteret en håndsyet løsning, i rigtig god kvalitet, som vi står inde for. Vi kan således fremstille parykkerne i ægte hår efter individuelle ønsker og behov.

Naturtro og behagelig paryk af ægte hår

I forbindelse med hårtab kan du trygt vælge en fleksibel og naturtro paryk, som giver dig flot hår, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent. 

​Det ægte hår giver dig en behagelig følelse og oplevelse af, at det er dit eget ægte hår og ikke blot en paryk.

Vi håndlaver parykker i det fineste ægte hår, hvor forkanten er ”usynlig” og hovedbunden som den naturlige hovedbund. Uanset vejr og vind vil det altså ikke være til at se, at der er tale om en paryk, da den ligner, og er, rigtigt hår.

Kontakt os for paryk i vaskeægte menneskehår

​Med en paryk af ægte hår fra Vila's Skandinavisk Parykcenter, kan du opsætte og style håret nøjagtigt, som du ville gøre det, med dit eget ægte hår.

Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem, med en paryk af ægte hår.

For at høre mere om vores flotte, håndsyede parykker af ægte hår, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller e-mail adm@vilas-parykker.dk.

Kontakt en af vores saloner og hør mere om vores parykker i ægte hår:

Vi står klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige paryk i menneskehår. Se vores forhandlere og saloner på både Sjælland, Fyn og i Jylland - og få deres kontaktoplysninger herunder.

​Helsingørsgade 34 B

3400 Hillerød

CVR: 13935394

​Telefon: 48 24 21 87

E-mail: adm@vilas-parykker.dk

​Vi er blevet vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook