​Kontakt os i dag: 48 24 21 87

​Service

​Vila's Skandinavisk Parykcenter ser det som sin vigtigste opgave, at yde en optimal betjening og kvalificeret rådgivning overfor vore klienter.

En opringning til Vila's Skandinavisk Parykcenter vil være første skridt på vejen til at få en omsorgsfuld og personlig vejledning i, hvordan paryk-situationen takles bedst muligt.

Vila's Skandinavisk Parykcenters medarbejdere står til enhver tid til rådighed for en snak om ønske m.h.t. frisure, farve og stil samt konsulentbistand af enhver art indenfor vores branche.

​Prøvning, tilpasning og klipning er gratis!

Vi klipper og tilpasser din nye paryk uden ekstra beregning.

Når du har taget beslutningen om at få en paryk, betyder det ikke at du skal tage beslutningen om at få klippet dit eget hår af eller din nye paryk til samme dag.

Vi tilbyder at du kan få din nye paryk med hjem og når behovet kommer er du velkommen til at komme igen hvor vi tilklipper det hele uden ekstra beregning.

Tidsbestilling anbefales da vi gerne vil have at det er dig der er i centrum.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til os, kan vi efter aftale komme til dig, mod et tillæg for kørsel. I diskret bil uden reklame.

​Du er altid velkommen til at ringe til os, vi har telefonen åben alle 7 dage.

På telefon 48 24 21 87

​Vores drive-ud-service kører på hele Sjælland - København og Lolland Falster samt dele af Jylland hvor vi har afdelinger. Vi aflægger besøg hos handikappede og plejehjem/hospital uden merudgift.

I vore paryk-afdelinger har vi god tid - principielt ingen ventetid - og vi har separate prøverum - diskretion er en selvfølge.

Ved ethvert problem, der måtte opstå med parykken, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage hånd om dette - og foretage en udbedring

eller ombytning uden beregning!

​Helsingørsgade 34 B

3400 Hillerød

CVR: 13935394

​Telefon: 48 24 21 87

E-mail: adm@vilas-parykker.dk

​Vi er blevet vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook