​Kontakt os i dag: 48 24 21 87

Klienter/Patienter

Fra Skandinavisk Parykcenter til klienter og patienter.

Hvis du en gang i livet får brug for at bære paryk, vil det første skridt på vejen være en opringning til Vila´s Skandinavisk Parykcenter for at få en omsorgfuld, personlig og kvalificeret rådgivning i, hvordan paryksituationen takles bedst muligt.

Såfremt din kommune eller hospital yder tilskud til paryk er hele udgiften hos Vila´s Skandinavisk Parykcenter uden nogen form for egenbetaling.

Vila´s Skandinavisk Parykcenters medarbejdere står til enhver tid til rådighed for dig og vi ser det som vores vigtigste opgave, at du er i centrum, så vi sammen kan finde din helt rigtige paryk og frisure.​

Alle vore letvægtsparykker er 100% håndlavede af de fineste naturtro syntetiske fibre – så selv et trænet øje ikke kan se forskel fra ægte hår.

Alle har de 'usynlig' forkant, så hårgrænsen virker naturlig og håret kan redes tilbage til en frisure uden pandehår. Skilning og hvirvel er også håndlavet, så bunden ser ud præcis som din egen hovedbund.

Parykkerne er justerbare - har elastisk bund og smyger sig om hovedet, så du altid har en 'sikker' følelse/fornemmelse.

Vi har ikke varenumre på vore parykker, men 'fornavne' afhængig af modellen og lagerfører 16 modeller i op til 20 farver – med og uden reflekser.

Når model/farve er valgt, klipper vi yderligere til, så du får din egen frisure tilbage.

Prøvning, tilpasning og klipning er gratis! - og selve parykken er altid uden egenbetaling, når du medbringer rekvisition/bevilling.​

Vi lagerfører alle vore parykmodeller og er leveringsdygtige allerede ved første besøg i salonen. Du får den udvalgte model/din paryk med hjem straks!

Vores 'Drive-ud-Service' kører på hele Sjælland og Lolland-Falster og vi aflægger besøg hos handicappede, plejehjem og hospitaler uden betaling - øvrige besøg på hjemme-adressen betales med kun 175 kr.

I vore paryk-saloner har vi god tid - ingen ventetid – separate prøverum - diskretion er en selvfølge - og vore biler er neutrale – uden reklamer.

Ved ethvert problem, der måtte opstå med parykken, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage hånd om dette – og foretage en udbedring eller ombytning - uden beregning!

Parykkerne er godkendt til humant brug og indeholder hverken allergifremkaldende eller sundhedsskadelige stoffer.​

​Helsingørsgade 34 B

3400 Hillerød

CVR: 13935394

​Telefon: 48 24 21 87

E-mail: adm@vilas-parykker.dk

​Vi er blevet vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook