​Kontakt os i dag: 48 24 21 87

Alopecia

Hvad er Alopecia?

Ved sygdommen Alopecia angriber immunforsvaret kroppens egne hårceller, og derved mister man håret. Der er forskellige former for Alopecia. Pletskaldethed (Alopecia Areata) viser sig ved, at der opstår pletter i en ellers normal hovedbund. En anden variation af sygdommen (Alopecia Totalis) forårsager, at alt, eller næsten alt, håret på hovedet forsvinder. Desuden findes en tredje, mere omfattende form, Alopeica Universalis. Denne variation rammer al hårvækst på hele kroppen (øjenbryn og –vipper, kønsbehåring, hår i armhulen samt de små hår på arme, ben og ansigt.)

Hvorfor får man Alopecia?

Det er vanskeligt at sige, præcist hvem der får Alopecia og hvorfor, men nogle grupper er åbenbart i større risiko for at få sygdommen. Det drejer sig om børn, hvis søskende eller forældre har haft bare pletter i hovedbunden, personer, der har astma; høfeber eller børneeksem og personer, der har andre autoimmune sygdomme.​

Hvad kan gøres ved Alopecia?
For nuværende findes desværre ikke nogen virksom behandling af Alopecia. Hårtab kan være en stor belastning for et menneskes selvværd; skaldethed eller pletskaldethed og giver ofte en følelse af at blive stirret på. Det er naturligvis vigtigt at gøre noget ved dette, så man igen kan leve så normalt et liv som muligt. Her er en paryk / Toupe eller hår del en god løsning  og Vila’s Skandinavisk Parykcenter har afdelinger over hele landet som behandler og levere hårløsninger til netop dette og  vi er lette at finde. Det økonomiske vil du ofte kunne få hjælp til fra kommunen, idet en paryk er et hjælpemiddel, der kan støttes efter servicelovens § 112. Kontakt os for en snak om netop dit behov Døgntelefon 48 24 21 87.

​Kontakt

For at høre mere om Alopecia, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller e-mail adm@vilas-parykker.dk.

​Helsingørsgade 34 B

3400 Hillerød

CVR: 13935394

​Telefon: 48 24 21 87

E-mail: adm@vilas-parykker.dk

​Vi er blevet vurderet 4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook